Σα να μην έλειψε κανείς…

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο «Selhurst Park» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, απέναντι στην οποία οι «Reds» έχουν άκρως ευνοϊκή παράδοση, αφού έχουν κερδίσει στα εννέα πιο πρόσφατα τους Λονδρέζους σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ!

Η γηπεδούχος πληγώθηκε στο τελευταίο ματς στο Σάσεξ, αφού δέχθηκε την ισοφάριση για το τελικό 1-1 με την Μπράιτον στο 88’ και μάλιστα από αυτογκόλ του στόπερ Αντερσεν. Εχασε έτσι την ευκαιρία η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά να δώσει συνέχεια στη νίκη πρόκριση επί της Μίλγουολ στο Κύπελλο.

Πλέον, με μια νίκη στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα, γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι η Κρίσταλ Πάλας, μπορεί να μην κινδυνεύσει, αφού έχει ήδη απόσταση εννέα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά, στον αντίποδα, δεν προλαβαίνει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από ένα καλό πλασάρισμα (ει δυνατόν κοντά στην πρώτη δεκάδα) στην τελική κατάταξη.

Ο Ζότα πήρε τ’ όπλο του

Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό αγωνίζονται χωρίς τα… δύο τρίτα της επίθεσής τους, αφού οι Σαλάχ και Μανέ βρίσκονται στο Κόπα Αφρικα, συνεχίζουν να βρίσκουν λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, από τις διαθέσιμες επιλογές του Κλοπ.

Ο Γερμανός έχει την τύχη να διαθέτει στο οπλοστάσιό του τον Ζότα, ο οποίος μετέτρεψε προσφάτως σε «one man show» τον επαναληπτικό με την Αρσεναλ για το Λιγκ Καπ, σκοράροντας και τα δύο γκολ της αναμέτρησης στο «Εμιρεϊτς» και στέλνοντας τη Λίβερπουλ, μετά από χρόνια, στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί που στα τέλη Φλεβάρη θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο για το 2022.

Με την τριάδα Μιναμίνο, Ζότα κα Φιρμίνο στην επιθετική τριπλέτα, οι «κόκκινοι» δικαίως δίνονται σε αποδόσεις απόλυτου φαβορί για το παιχνίδι του Λονδίνου και έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους εννέα βαθμούς την Σίτι, η οποία χθες έχασε βαθμούς στο Σαουθάμπτον.

Επιλογή το διπλό, το οποίο και θα ενισχύσουμε με το combo 2+Οver 1.5 σε απόδοση 1.90 από τον Stoiximan.