«Πληρώνει» την άμυνά της η Μόλντε

Μόλντε – Τρόμσο (16/10/2021, 19:00), Νορβηγία Α’ Κατηγορία

Μόλντε και Τρόμσο συνεχίζουν την κούρσα του πρωταθλήματος στα τελευταία μέτρα της, με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους.

Από τη μία η γηπεδούχος, που αναζητά την ανάκτηση των πρωτείων από την Μπόντο Γκλιμτ και την επιστροφή της στο θρόνο του νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη που δεν θέλει να γίνει «ασανσέρ» ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, αφού μόλις φέτος επέστρεψε από την υποδεέστερη OBOS Ligaen.

H Μόλντε πληρώνει φέτος τα αμυντικά της κενά, αφού στα δέκα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, μόνο σε δύο έχει κρατήσει την εστία της απαραβίαστη.

Μάλιστα, στα οκτώ πιο πρόσφατα εντός (6-1-1), μόλις στα τρία κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν, δείγμα του ότι ακόμα και στις καλές της εμφανίσεις δέχεται γκολ.

Η Τρόμσο πριν την διακοπή είχε βρει ρυθμό και με αήττητο τριών αγώνων και δύο νίκες στα πιο πρόσφατα, απομακρύνθηκε τέσσερις πόντους από την τελευταία τριάδα.

Μακριά από το «Αλφχαϊμ» μετρά πέντε διαδοχικά goal/goal, με τα τρία να εμφανίζουν Goal+Over, ενώ και τώρα είναι υποχρεωμένη από τις καταστάσεις να ψάξει ένα γκολ…

Με τον άσο στα… πατώματα και τον συνδυασμό ακόμα και με το Over να μην εντυπωσιάζει, αξίζει το ρίσκο στο combo 1+Goal, σε άκρως ικανοποιητικές τιμές.