Περνάει από το Τρόντχαϊμ η Μπόντο Γκλιμτ

Η  Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ στο «Λέρκενταλ», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Eliteserien, με τη γηπεδούχο ουσιαστικά αδιάφορη, αφού ουσιαστικά έχει απωλέσει κάθε πιθανότητα για την 3η θέση, τρέχοντας αρνητικό καρέ (0-2-2).

Από την άλλη, η Μπόντο Γκλιμτ κουβαλάει κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά και… όλη την αυτοπεποίθηση της Γης, αφού κατάφερε στην παρθενική της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή φάση ομίλων (οποιασδήποτε διοργάνωσης), να καταλάβει μια από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ.

Εντυπωσιάζει (και) στην Ευρώπη

Μάλιστα, το κατόρθωμά της αυτό το πέτυχε μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης και παραμένοντας αήττητη από το μεγάλο φαβορί, που εξ αρχής ήταν η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Χωρίς προβλήματα απουσιών (που να επηρεάζουν) και με την μπροστινή της τριάδα σε φουλ φόρμα, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας έχει τα φόντα να περάσει από το Τρόντχαϊμ και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή του νορβηγικού ποδοσφαίρου, για δεύτερη σερί χρονιά. Το διπλό στο 2.20 από την Bet365.

Όλα για όλα η Μιοντάλεν

To δεύτερο σημείο έρχεται από την αναμέτρηση της Μιοντάλεν με την Σάρπσμποργκ, ματς με καθαρά μονόπλευρο ενδιαφέρον, αφού η γηπεδούχος είναι αυτή που καίγεται για αποτέλεσμα και η φιλοξενούμενη είναι αδιάφορη, παίζοντας παράλληλα ποδόσφαιρο αξιώσεων. Να σταθούμε σε δύο σημεία σε αυτό το ματς. Το πρώτο έχει να κάνει με το… φιλότιμο της Μιοντάλεν και το πόσο παλεύει, στο μέτρο που μπορεί, το κάθε της παιχνίδι.

Το δεύτερο και ίσως πιο ενδιαφέρον, έχει να κάνει με την φυγή του Μποχίνεν, στο τέλος του πρωταθλήματος, από τον πάγκο της Σπάρτα. Ο έμπειρος τεχνικός φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Ρόζενμποργκ αλλά και της Οντ (η οποία Οντ δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα με την παραμονή της στην κατηγορία) και σίγουρα, κάποιοι  από τους παίκτες με τους οποίους δημιούργησε καλές σχέσεις και τους εμπιστεύτηκε κατά την παραμονή του στο Σάρπσμποργκ, θα ήθελαν να τον ακολουθήσουν είτε στο Τρόντχαϊμ είτε στο Σίεν (ας μην μας… υποψιάζει η τωρινή της βαθμολογική θέση, επειδή πρόπερσι ψώνισε προπονητή… από Σβέρκο, η Οντ είναι καλή ομάδα).

Η μία θα μπει για να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ που θα ελαφρώσει τα πόδια από το άγχος, μπας και πάρει το τρίποντο. Η άλλη δεν έχει λόγο, ούτε να κρυφτεί, ούτε να χαριστεί. Ισα ίσα, έχει παίκτες που θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν και μεγάλο σκορ, ίσως και λόγω ανάγκης κάτι σε 2-1, 3-1, 3-2, από πλευράς σκορ. Το combo Goal+Over σε απόδοση –επίσης- 2.20 από τον Stoiximan.