Ο κρίσιμος Οκτώβριος του Μίτσελ στη Χιρόνα

Η Χιρόνα δεν αποδίδει όπως περιμένουν οι φίλαθλοί της και η διοίκησή της, κάτι που έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της ομάδας.

Τελεσίγραφο στον Μίτσελ

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται φυσικά ο τεχνικός των Καταλανών, Μίτσελ, ο οποίος καλείται να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα προκειμένου να αποφύγει την απόλυση.

Οι ιθύνοντες των «μπλανκιβέρμελς» έδωσαν διορία στον 45χρονο προπονητή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ωστόσο ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην έδρα της αδύναμης Λούγκο ίσως σημάνει εξελίξεις στην περίπτωσή του.

Ο Μίτσελ ανέλαβε τη Χιρόνα τον Ιούλιο, ωστόσο στις 8 πρώτες «στροφές» της Σεγούντα Ντιβιζιόν η ομάδα του έχει πανηγυρίσει μόλις 2 νίκες (2-2-4).

Χωλαίνει στο γκολ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Καταλανούς εντοπίζεται στο κομμάτι του γκολ, αφού έχουν σκοράρει μόλις 6 φορές σε αυτά τα 8 ματς.

Εκτός έδρας δε, έχουν πετύχει μόνο ένα τέρμα σε 3 αγώνες (1 ισοπαλία, 2 ήττες). Κι όλα αυτά παρότι διαθέτουν ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην κατηγορία.

Βγάζει αντίδραση

Η πίεση που υπάρχει στο στρατόπεδο της Χιρόνα ίσως λειτουργήσει ευεργετικά και προκαλέσει… αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγωισμό των παικτών της, που έχουν μεγαλύτερη ποιότητα από τους γηπεδούχους.

Το διπλό προσφέρεται σε αρκετά καλές αποδόσεις και αξίζει στήριξης.