Ομάδες στηρίγματα για στοίχημα ημιχρόνου

Ομάδες στηρίγματα για στοίχημα ημιχρόνου

Το ποντάρισμα σε γεγονότα του πρώτου μισού ενός αγώνα έχει αρκετούς φίλους και υπάρχουν ομάδες στηρίγματα για στοίχημα ημιχρόνου. Καθώς επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα, μετά τη διακοπή, συγκεντρώσαμε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Όπως για τα σερί των ομάδων, αλλά και τη συμπεριφορά τους στο πρώτο 45λεπτο. Ο λόγος που όλο και περισσότεροι επιλέγουν να ποντάρουν στο πρώτο ή το δεύτερο μισό ενός ματς είναι απλός: οι υψηλές αποδόσεις που δίνουν την ελπίδα μεγαλύτερου κέρδους, με μικρότερο ποντάρισμα. Στατιστικά, υπάρχουν συγκροτήματα με αξιοσημείωτη αγωνιστική συμπεριφορά στο πρώτο 45λεπτο. Όπως, για παράδειγμα, εκείνα που έχουν ποσοστό 100% στο σκοράρισμα. Υπάρχουν ένδεκα ομάδες που έχουν σκοράρει, μέχρι στιγμής, σε όλα τα πρώτα ημίχρονα των εντός έδρας αγώνων τους. Η Φόλενταμ (8/8, ΟΛΛ2), η Βιλ και η Σαφχάουζεν (7/7, ΕΛΒ2) και η Σάλκε (7/7) στη 2η Γερμανίας είναι αυτές που προηγούνται. Οι υπόλοιπες επτά έχουν 6/6 και 5/5.

Ομάδες στηρίγματα για στοίχημα ημιχρόνου

Αυτές είναι οι ομάδες στηρίγματα για στοίχημα ημιχρόνου. Αλλά και η Ίπσουιτς, με 8/8 και 100% ποσοστό επιβεβαίωσης στο σκοράρισμα στο πρώτο ημίχρονο των εκτός έδρας αγώνων της. Με τη Λίβερπουλ (ΑΓΓΠ), την Στέλενμπος (ΝΑΦ1) και την Μπουργκ Περονάς (ΓΑΛ3), να ακολουθούν με 6/6 και 100% στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τέλος, στο σύνολο των αγώνων (εντός-εκτός) Μπάγερν, Λίβερπουλ και Πόρτο είναι εκείνες με το υψηλότερο ποσοστό στο σκοράρισμα στα ημίχρονα: 90,9%, με 10/11 επιβεβαιώσεις.

Υπάρχουν, όμως, αρκετές ακόμη ομάδες που μπορεί κάποιος να εμπιστευθεί και θα τις γνωρίσουμε ευθύς αμέσως. Θα διαπιστώσουμε, δε, πως στη λίστα υπάρχουν συγκροτήματα που ούτε φανταζόμαστε!

Η Τράμπζονσπορ και τα γκολ ημιχρόνου

Το goal ημιχρόνου, που συνήθως προσφέρεται σε αποδόσεις τριπλασιασμού και πάνω, είναι δημοφιλές στοίχημα. Η Τραμπζονσπόρ (στη φωτό ο Μπακασέτας) έχει ξεκινήσει… φουριόζα στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας ποσοστό επιβεβαίωσης 80% στα εντός έδρας παιχνίδια της. Και 58,3% στο σύνολο, με επτά επιβεβαιώσεις σε 12 συνολικά ματς. Αναλυτικά:

GOAL ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Τράμπζονσπορ (Τουρκία) και Ρος Κάουντι (Πρέμιερ Σκωτίας) έχουν 4/5 γκολ ημιχρόνου στην έδρα τους, με ποσοστό επιβεβαίωσης 80%. Ακολουθεί η Αμορεμπιέτα, από τη 2η Ισπανίας με 6/8 και 75% και άλλες πέντε ομάδες με ποσοστά μεγαλύτερα του 70%: Ντάγκεναμ & Ρεντ (ΑΓΝΛ), Γουχάν Ζαλ (Κίνα), Λάφνιτζ (ΑΥΣ2), Πιρίν (Βουλγαρία), Τέλσταρ (ΟΛΛ2) και Βεντσάισελ (ΔΑΝ2).

GOAL ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Η Σεντ Ετιέν έχει επιβεβαιώσει το goal ημιχρόνου σε πέντε από τις έξι εξόδους της. Μακράν η κορυφαία στη συγκεκριμένη κατηγορία, με ποσοστό 83%. Ακολουθεί η Μπάρι Τάουν με 5/7 επιβεβαιώσεις στις δικές της εξόδους. Ψηλά (στο 60%) βρίσκονται ομάδες όπως η Αταλάντα και η Βαλένθια.

Κρυφό… ταλέντο ο ΑΠΟΕΛ

Σ΄ ένα πρωτάθλημα που το over 2.5 έχει μόλις 44,2% εμφάνιση μέχρι τώρα, στο Κυπριακό, υπάρχει μια εξαίρεση: ο ΑΠΟΕΛ, που έχει 4/5 over 1.5 στο πρώτο ημίχρονο των εκτός έδρας αγώνων του (ποσοστό 80%). Εντυπωσιακό ότι τα 3 από τα τέσσερα over 1.5 ήταν και over 2.5! Μόνο δυο ομάδες, η Πάντερμπορν και η Αταλάντα, έχουν υψηλότερο ποσοστό over 2.5 ημιχρόνου, στα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

OVER 1.5 ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Βεντσάισελ (ΔΑΝ2), Χολστάιν Κίελ (ΓΕΡ2), Λάφνιτζ (ΑΥΣ2), Ντάγκεναμ & Ρεντ (ΑΓΝΛ) και Γουορενπόιντ (ΒΙΡΛ) έχουν 6/7 και βρίσκονται στην κορυφή. Με ποσοστό επιβεβαίωσης 85,7%. Λίγο πιο κάτω Μετς (ΓΑΛ1), Τοντέλα (ΠΟΡΤ) και Μόλενμπεκ (ΒΕΛ2), με 5/6 over 1.5 στα ημίχρονα των εντός έδρας αγώνων τους.

OVER 1.5 ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Στα εκτός έδρας παιχνίδια της, η Ντόβερ Αθλέτικ (ΑΓΝΛ) έχει 7/7 over 1.5 ημιχρόνου. Πραγματικά, εντυπωσιακή επίδοση. Ακολουθούν με 6/7 over 1.5 ημιχρόνου η Γαλατασαράι από την Τουρκία και η Μπάρι Τάουν, από την Ουαλία. Στην Ελλάδα, η ΑΕΚ, με 4/5 over 1.5 ημιχρόνου εκτός έδρας, κρατάει τα πρωτεία.

OVER 2.5 ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Εδώ εντυπωσιάζουν οι επιδόσεις της Ρος Κάουντι, με 4/5 over 2.5 ημιχρόνου στα εντός έδρας παιχνίδια της. Ακολουθούν Μάαστριχτ (ΟΛΛ2) και Λάφνιτζ (ΑΥΣ2) με 5/7 εμφανίσεις και ποσοστό 71,4%. Η Ρος Κάουντι, συνολικά (εντός-εκτός) έχει 7/12 over 2.5 ημιχρόνου και αξίζει να προσεχθεί.

OVER 2.5 ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Αταλάντα (ΙΤΑ1) και Πάντερμπορν (ΓΕΡ2) έχουν 4/6 εμφανίσεις του over 2.5 στα ημίχρονα των εκτός έδρας αγώνων τους. Και, φυσικά, βρίσκονται στην κορυφή της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας, με 66,7%. Ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ, στον οποίο αναφερθήκαμε ήδη.