Μόνο να μη χιονίσει (πολύ)…

Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Σούπερλιγκ. Η ομάδα της Τρίπολης προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στην αρκαδική πρωτεύουσα, όλες με σκορ 1-0, ενώ εκεί τρέχει αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων, έχοντας μετατρέψει εσχάτως σε «κάστρο» την έδρα της.

Με 10 βαθμούς συγκομιδή στα πέντε τελευταία (μόνο από τον ΠΑΟΚ έχασε, 3-2 στην Τούμπα) το συγκρότημα του Ράσταβατς χτυπάει την πόρτα της εξάδας, καθώς αν προσθέσει και απόψε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της θα προσπεράσει στην ισοβαθμία τον ΟΦΗ. Μάλιστα, μετά το πέρας της βραδιάς, οι Αρκάδες θα συνεχίσουν να έχουν ένα ματς λιγότερο από ΠΑΣ, ΟΦΗ και Αρη!

Σε «ελεύθερη πτώση» οι φιλοξενούμενοι

Ο Απόλλων έχει συμπληρώσει εννέα ματς χωρίς νίκη και, μοιραία, παραμένει στην τελευταία θέση του πίνακα. Μάλιστα στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους τους στο πρωτάθλημα, οι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» γνώρισαν ισάριθμες ήττες, σκοράροντας μόλις ένα γκολ, στο 4-1 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Χωρίς πολλά προβλήματα οι γηπεδούχοι και με τον δαιμόνιο και αειθαλή Μπαράλες (14/2) στην κορυφή του 4-2-3-1 των Αρκάδων . Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έχουν κομβικές απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του τιμωρημένου φορ Ιωαννίδη (16/3).

Σωστό φαβορί ο Αστέρας, κρατάμε μόνο μια επιφύλαξη για τον καιρό, καθώς δεν αποκλείεται την ώρα που θα γίνεται το ματς να πέφτει πυκνό χιόνι στο χορτάρι του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Σε περίπτωση που ο αγώνας διεξαχθεί κανονικά, ο άσος δείχνει να αποτελεί ένα από τα «καλά» σημεία της ημέρας, που ούτως ή άλλως δεν έχει και πολλές επιλογές.

Επιλέγουμε το combo 1&Under 3.5 σε απόδοση 1.90 από τον Stoiximan, αφού ούτως ή άλλως στα περισσότερα εντός του Αστέρα, δεν ξεφεύγει το σκορ. Αρκεί να γίνει υπό σχετικά νορμάλ καιρικές συνθήκες το παιχνίδι…