Με πολλές επιστροφές ο ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης (30/1/2022, 15:00), Σούπερλιγκ

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα ματς κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους, αφού εδώ και καιρό η αναμέτρηση με την «ελαφρά ταξιαρχία» έχει… κυκλωθεί ως must win στο πρόγραμμά τους.

Οι Ηπειρώτες έχουν συμπληρώσει ήδη τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με την τελευταία τους ήττα να σημειώνεται πριν λίγες μέρες στο Φάληρο, όπου και ηττήθηκαν 2-0 από έναν… κάτω του μετρίου Ολυμπιακό, «χτυπημένοι» και από τις πολλές απουσίες.

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές

Σήμερα θα έχει πολλές και σημαντικές επιστροφές η ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία θέλει να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και καλύτερη ευκαιρία από ένα εντός έδρας με την ουραγό του πίνακα, δε θα μπορούσε ούτε να παραγγείλει!

Διαθέσιμος και πάλι ο 21χρονος πρώτος σκόρερ Περέα (16/6, ενδέχεται σε κάποια χρόνια να αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού), ο Λοντίγκιν που είναι ο βασικός κίπερ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο αναντικατάστατος Ισπανός χαφ Ντομίνγκεθ, ο έμπειρος Βέλγος Πίρσμαν για να αναλάβει και πάλι την αριστερή πτέρυγα της άμυνας καθώς και ο ακραίος Αργεντινός Μπρένερ, ο οποίος δίνει (και) ταχύτητα στο παιχνίδι.

«Εκδίκηση» για τον… Οκτώβριο

Συν τοις άλλοις, οι γηπεδούχοι θέλουν και… εκδίκηση για τον πρώτο γύρο, αφού την μοναδική νίκη που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής η φιλοξενούμενη στο πρωτάθλημα, την κατάφερε στη Ριζούπολη κόντρα στον ΠΑΣ (1-0, 23/10/21).

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σκοράρει καν στα πέντε πιο πρόσφατα(!), τι άλλο να πούμε… Προέρχονται από δύο κολλητές ήττες με το ίδιο σκορ (1-0), αμφότερες εκτός από Βόλο και Αστέρα.

Μακριά από την Ριζούπολη μετρούν έξι σερί ήττες, χωρίς να βάλουν γκολ στις τέσσερις εξ αυτών! Θεωρούμε ότι ο άσος του ΠΑΣ θα επιβεβαιωθεί, εύκολα ή ζόρικα, και όσο ακόμα βρίσκεται σε τιμές πέριξ του 1.80 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.