Με νέο τεχνικό η Σάουθεντ

Ντάγκεναμ – Σάουθεντ (23/10/2021, 17:00), Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας

O υποβιβασμός της Σάουθεντ από την Λιγκ2, μαζί με την Γκρίμσμπι, αρκούσε ώστε οι δύο αυτές ομάδες να θεωρούνται… αυτομάτως τα μεγάλα φαβορί για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Κι ενώ οι «mariners» επιβεβαιώνουν τον ρόλο που τους είχε αποδοθεί και οδηγούν την κούρσα στη Νάσιοναλ Λιγκ, δεν ισχύει το ίδιο με την ομάδα που εδρεύει στη νοτιοανατολική Αγγλία. Η Σάουθεντ όχι μόνο δεν βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, αλλά αυτή τη στιγμή, θεωρητικά, κινδυνεύει καθώς βρίσκεται οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας αυτή τη στιγμή με άλλες τρεις ομάδες (Μέιντενχεντ, Κινγκς Λιν, Γουέιμαουθ) στους 8 βαθμούς.

Την έκανε άνω κάτω η Τσέστερφιλντ

Το μάρμαρο της κακής πορείας των «γαριδάδων» πλήρωσε, όπως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, ο τεχνικός Μπράουν που από πέρυσι την Ανοιξη δεν είχε… εντυπωσιάσει, όταν και ανάλαβε, χωρίς επιτυχία, να την κρατήσει στην Λιγκ2. Μετά την εντός έδρας τεσσάρα όμως  από την Τσέστερφιλντ, οι αποφάσεις πάρθηκαν… αυτοστιγμεί. Χρέη υπηρεσιακού, όπως γράψαμε τις προάλλες, ανέλαβε το δεξί μπακ της ομάδας, ο Αγγλοκύπριος Ντεμετρίου, ενώ από χθες, νέος τεχνικός έχει αναλάβει ο Κέβιν Μάχερ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «shrimpers» ο οποίος είχε καθίσει και πάλι στον πάγκο της ομάδας για ένα μικρό διάστημα, το 2018. Κόντρα στην Ντάγκεναμ οι φιλοξενούμενοι πάνε με άλλη ψυχολογία να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα, στο κοντινό Εσεξ.

Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσει αμέσως το «τσιπάκι» στην Σάουθεντ με την αλλαγή τεχνικού, ωστόσο είναι εφικτό να σκοράρει και να συνεισφέρει σε ένα εύκολο goal/goal σε τιμές διπλασιασμού.