Καλοπληρωμένα goal στο Κύπελλο Ελλάδας

Καλοπληρωμένα goal στο Κύπελλο Ελλάδας

Με καλοπληρωμένα goal φαίνεται πως ξεκινά ο Δεκέμβριος και η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αλήθεια είναι πως τη Δευτέρα το βράδυ οι αποδόσεις στα αμφίσκορα ήταν ακόμη πιο υψηλές. Στην πορεία «διόρθωσαν», ωστόσο και πάλι κάποιες από αυτές σε προκαλούν να ποντάρεις. Πριν αναφερθούμε σε κάποιες περιπτώσεις, να θυμίσουμε ότι οι αγώνες είναι διπλοί. Θα υπάρξουν δηλαδή και ρεβάνς από 21-23 του μήνα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στα ισχυρά φαβορί για ακόμη πιο χαλαρή προσέγγιση στα σημερινά πρώτα ματς. Και στους προπονητές τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πράγματα, ενόψει των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ματς Άρης – ΟΦΗ (17:00) και Παναθηναϊκός – Βόλος (19:00), ενώ ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Λιβαδειά (17:00), Τέλος, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντιμετωπίζουν Λάρισα (εκτός) και Κηφισιά (εντός), αντίστοιχα.

Καλοπληρωμένα goal

Πάμε τώρα στα καλοπληρωμένα goal που μας ενδιαφέρουν. Προσπερνάμε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, όπου το GG ξεκίνησε από το 2.05 και βρίσκεται, πλέον, στο 1,80. Προσπερνάμε και το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός, με το 1.93 στο αμφίσκορο να είναι πιθανό, αλλά να μην αξίζει το ρίσκο του. Και στεκόμαστε στους δυο «δικεφάλους». Ο ΠΑΟΚ αναζητά ένα ξέσπασμα που θα βοηθήσει να ηρεμήσουν τα αποδυτήρια της ομάδας. Θυμίζουμε ότι μετά το «ντου» των οπαδών του, στο ντέρμπι με τον Άρη, κινδυνεύει με βαρύτατες ποινές. Και το κλίμα είναι ιδιαίτερα κακό. Έτσι, η Λάρισα βρίσκει έναν αντίπαλο «τσαλακωμένο» και δεν είναι απίθανο να πετύχει γκολ. Το 2.15 είναι μια απόδοση στην οποία αξίζει να ρισκάρει κάποιος.

Ακόμη πιο ελκυστικό, ωστόσο, είναι το goal στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά. Η τελευταία έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη Superleague 2, δεν έχει κανένα απολύτως άγχος και αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως γιορτή. Το ματς στο ΟΑΚΑ είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους Κηφισιώτες. Από την άλλη, ο Γιαννίκης, έχοντας μπροστά του και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα κάνει εκτεταμένο rotation. Το goal είναι πιο πιθανό από αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις (2.80), αν και τη Δευτέρα η συγκεκριμένη επιλογή βρισκόταν πάνω από 3.00. Και στο 2.80, ωστόσο, εξαιρετική είναι!