Ιστορικές στιγμές στο γραφικό Μπόντο

Μπόντο Γκλιμτ – ΤΣΣΚΑ Σόφιας (25/11/2021, 22:00), Κόνφερενς Λιγκ

Στην πρωταθλήτρια Νορβηγίας ζουν κυριολεκτικά μαγικές στιγμές, αφού η ομάδα που μέχρι πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στις υποδεέστερες κατηγορίες και την OBOS Ligaen, οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού τίτλου στην σκανδιναβική χώρα, ενώ, είναι μια ανάσα και από την πρόκρισή της στην επόμενη, νοκ άουτ φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Και μάλιστα, στην πρώτη της ever ευρωπαϊκή συμμετοχή σε ομίλους. Και έχοντας πάρει 4 βαθμούς στα δύο ματς με το γκραν φαβορί, πριν γίνουν οι πρώτες σέντρες του Σεπτεμβρίου, Ρόμα, του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οι οπαδοί των «κίτρινων» θα τιγκάρουν απόψε το γραφικό «Ασπμίρα» (δε θέλει και πολύ, 7.500 κόσμο χωράει) με καλή διάθεση και τις… απαραίτητες μπύρες, για να σιγοντάρουν από την εξέδρα τους πρωταθλητές του Κιέτιλ Κνούτσεν, που αν νικήσουν απόψε, διασφαλίζουν ό,τι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική με τη Ζόρια στην Ουκρανία, μια από τις δύο πρώτες θέσεις στο γκρουπ.

«Παραιτημένη» η ΤΣΣΚΑ

Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ δεν έχει ελπίδα με ένα βαθμό (αυτόν που πήρε στο πρώτο ματς με τους Νορβηγούς στη Βουλγαρία) και επειδή το δικό της ενδιαφέρον βρίσκεται στο εγχώριο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί και με πολλές απουσίες βασικών της στελεχών, προκειμένου να μην τραυματιστεί κανείς, αλλά και να ξεκουραστούν όσοι δεν έχουν πάρει ανάσα από τα προκριματικά του καλοκαιριού και μετά.

Με την επιστροφή του αρχηγού της Πάτρικ Μπεργκ στον άξονα και την φοβερή τριάδα των Μπόθεϊμ, Πελεγκρίνο και Σόλμπακεν στην επίθεση να εγγυάται το γκολ, θα «στηρίξουμε» την πρωταθλήτρια Νορβηγίας. Κι επειδή ο άσος είναι σε εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις, θα ανεβάσουμε ελαφρώς το ρίσκο, αναζητώντας τον σε συνδυασμό με το συνηθισμένο Over.

To combo 1&Over κυκλοφορεί σε αποδόσεις από 1.75 – 1.85 στις περισσότερες πλατφόρμες και δείχνει να είναι ένα από τα «στηρίγματα» της ημέρας.