Θα παίξουν… και οι Σέρβοι μπάλα

Τελευταία αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του επερχόμενου Μουντιάλ και στο πρώτο γκρουπ θα διεξαχθεί… τελικός στη Λισαβόνα, ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρους, Πορτογαλία και Σερβία, που ισοβαθμούν στην κορυφή. Με καλύτερη ανάμεσα σε ίσους την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, η οποία βολεύεται και με την ισοπαλία, καθώς διατηρεί καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Βαλκάνιους. Βέβαια, ισχυρότερη βοήθεια για τους Ιβηρες, αποτελεί η παρουσία στην αποψινή ενδεκάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο των πέντε κατακτήσεων Τσάμπιονς Λιγκ και μεγάλου νικητή του EURO 2016.

Δεν είναι άτρωτοι οι Ιβηρες

O σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βέβαια, μπορεί να εγγυηθεί την επιθετική αποτελεσματικότητα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως, στα μετόπισθεν θα στερηθούν τις υπηρεσίες και την εμπειρία του Πέπε, ο οποίος –για άλλη μια φορά ανοήτως- αποβλήθηκε κόντρα στους Ιρλανδούς στο προηγούμενο. Και, φυσικά, παίζουν και οι Σέρβοι στο ματς, δεν θα δώσουν… οικογενειακό διπλό οι Πορτογάλοι. Τάντιτς (Αγιαξ) και Βλάχοβιτς (Φιορεντίνα) στο δίδυμο της επίθεσης για τον Ντράγκαν Στόικοβιτς και, αν μη τι άλλο, η άμυνα των γηπεδούχων δεν είναι δα και από… γρανίτη.

Τα σκορ 1-1 και 2-1 δείχνουν πολύ πιθανά για το παιχνίδι στη Λισαβόνα, καθώς, δεδομένης και της κρισιμότητας του αγώνα, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ+G/G σε απόδοση διπλασιασμού (2.08) από την Betshop.