Η Σάουθεντ «έσκασε» απότομα

Σάουθεντ – Ολτρινχαμ (19/3/2022, 17:00), Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας

Μέχρι τις προάλλες τα πήγαινε περίφημα, τρέχοντας αήττητο δέκα αγώνων (6-4-0), όμως, όπως όλα τα ωραία κάποια στιγμή (συνήθως σύντομα) τελειώνουν, έτσι και το αήττητο σερί της Σάουθεντ έσπασε με κρότο, αφού γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Ντάγκεναμ με σκορ 3-0.

Τα δύο αυτογκόλ του πρώτου μέρους, μαρτυρούν αν μη τι άλλο… τρόμο και δυσλειτουργία στα μετόπισθεν, ενώ, για πρώτη φορά από τις 13/11, διάστημα σχεδόν τεσσάρων μηνών (!), η Σάουθεντ δεν σκοράρει στο «Roots Hall»!

Η ομάδα δείχνει να έχει ξεφουσκώσει απότομα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το κάζο από την Ντάγκεναμ, ήταν κι η οριστική ταφόπλακα στα όνειρα για μπαράζ, από τη ζώνη των οποίων απέχει πλέον 11 βαθμούς!

Σκοράρει ακατάπαυστα η φιλοξενούμενη

Η Ολτρινχαμ είναι στο peak της φόρμας της, από την αρχή της σεζόν. Για μεγάλο διάστημα φλέρταρε έντονα ακόμα και με την τριάδα του υποβιβασμού, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δείχνει ένα πιο στιβαρό αγωνιστικό προφίλ και, κυρίως, λειτουργεί άψογα στο αμυντικό κομμάτι.

Η ομάδα του Φιλ Πάρκισνον στα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της (3-1-0), ενώ ταυτόχρονα σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας σημειώσει σε αυτό το διάστημα 12 γκολ (3-0, 0-0, 5-0, 4-0), αξιοποιώντας στο απόλυτο τον παράγοντα έδρα.

Τώρα θα βρει απέναντι της μια αντίπαλο απογοητευμένη κι έχει την ευκαιρία να φύγει από το Χάλιφαξ αήττητη, εκμεταλλευόμενη το δικό της θετικό μομέντουμ. Στα πέριξ του 1.90 η διπλή ευκαιρία «Χ2», συγκεντρώνει καλές πιθανότητες.