Η Παρασκευή ταιριάζει στην Ατλέτικο

Η Παρασκευή ταιριάζει στην Ατλέτικο

Η Παρασκευή ταιριάζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η οποία δεν έχει ηττηθεί στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία που διεξήχθησαν τη συγκεκριμένη ημέρα (4-1-0).  Μάλιστα, νίκησε και στα 4 πιο πρόσφατα χωρίς να δεχθεί γκολ! Εξαιρετικός, ωστόσο, είναι και ο απολογισμός της Κάντιθ στα εκτός έδρας ματς που παίχτηκαν Παρασκευή: στις τελευταίες πέντε εξόδους της παρέμεινε αήττητη (3 διπλά, 2 ισοπαλίες)! Όλα αυτά ενόψει της αποψινής αναμέτρησης των δυο αντιπάλων, που έχει ισχυρό φαβορί την ομάδα της Μαδρίτης.

Η Παρασκευή ταιριάζει στην Ατλέτικο

Η Παρασκευή ταιριάζει στην Ατλέτικο, λοιπόν, αλλά και στην Κάντιθ και μένει να δούμε ποια ομάδα θα διατηρήσει το σερί της. Εκτός αν το ματς λήξει ισόπαλο και το σερί διατηρηθεί και για τις δυο! Από εκεί και πάρα αξίζει να επισημανθεί και αυτό: ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λουίς Σουάρες, έχει σκοράρει και στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με την Κάντιθ στο πρωτάθλημα. Ωστόσο δεν έχει σκοράρει στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του για τη λίγκα. Κι αυτό είναι το χειρότερο σερί του διεθνή επιθετικού από τότε που μετακόμισε στους «κολτσονέρος». Την ίδια στιγμή, σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο έτερος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ. Ο οποίος είχε «συμμετοχή» σε 5 γκολ στις 5 προηγούμενες υποχρεώσεις της ομάδας του στο πρωτάθλημα (3 γκολ, 2 ασίστ).

Τέλος, ο τεχνικός της Κάντιθ, Σέρχιο, δεν έχει νικήσει ποτέ την Ατλέτικο Μαδρίτης στη μεγάλη κατηγορία (0-2-7). Μάλιστα, ο Καταλανός προπονητής δεν έχει νίκη ούτε κόντρα στην άλλη μεγάλη ομάδα της πρωτεύουσας (Ρεάλ): ο απολογισμός του είναι μια ισοπαλία και οκτώ ήττες.