Η αδιαφορία φέρνει μεγάλο σκορ…

Μάλτα – Σλοβακία (14/11/2021, 16:00), 8ος προκριματικός όμιλος Μουντιάλ

Παντελώς αδιάφορη αναμέτρηση στο Τα’ Κάλι για τον όγδοο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ, στον οποίον, η τελική δυάδα θα προκύψει από την αναμέτρηση της Κροατίας με την Ρωσία. Τουτέστιν, οι Σλοβάκοι δεν επιδιώκουν τίποτα περισσότερο από τα ανούσια εύσημα της 3ης θέσης στην κατάταξη, οι δε Μαλτέζοι θέλουν να αποφύγουν, για ακόμα μία φορά, τον τερματισμό στην τελευταία θέση της κατάταξης ενός γκρουπ. Η γηπεδούχος έχει μόνο την Κύπρο στα τελευταία της έξι ματς. Στα επόμενα πέντε, η μόνη της ισοπαλία είναι πάλι κόντρα στους Κύπριους, χάνοντας τα υπόλοιπα τέσσερα. Στα τρία χωρίς να σκοράρουν καν, ενώ στο πιο πρόσφατο υπέστη ταπεινωτική συντριβή, 7-1 από την «Χρβάτσκα».

…με γκολ εκατέρωθεν

 

Οι Σλοβάκοι προέρχονται από δύο χορταστικές ισοπαλίες, με το ίδιο σκορ (2-2) απέναντι σε Κροάτες και Σλοβένους. Εδώ και δύο αγωνιστικές έχει γίνει ξεκάθαρο ότι δεν προλαβαίνουν να διεκδικήσουν την 2η θέση, ούτε καν στην ισοβαθμία. Και αυτή, όπως και η Μάλτα θα αγωνιστεί με καίριες απουσίες βασικών στελεχών της άμυνας της, αφού ο μπακ της Χέρτα Βερολίνου, Πέκαρικ και ο αμυντικός Βάλιεντ της Μαγιόρκα αποχώρησαν από την αποστολή. Στη γηπεδούχο, αντίστοιχα, λείπει ο στόπερ Μποργκ και ο αμυντικός μέσος Πέπε της Μπικίρκαρα.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο κολλητά Goal+Over 3.5, ουσιαστικό κίνητρο στο ματς δεν υπάρχει και βοηθούντος του καιρού, δεν αποκλείεται το μεταξύ τους ματς να «ανοίξει» και το σκορ να ξεφύγει.

Με αυτά τα δεδομένα, έχει νόημα η αναζήτηση του combo Goal+Over σε προκλητικές τιμές που ξεπερνούν τον τριπλασιασμό!