Ερικσεν, η επιστροφή

Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ (26/2/2022, 17:00), Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στο “Commynity” η Μπρέντφορντ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ. Η γηπεδούχος του Τομας Φρανκ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, βρίσκεται μόλις στο +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού και το πιο εφιαλτικό είναι οι Λιντς, Νιούκαστλ, Εβερτον και Μπέρνλι, που βρίσκονται από κάτω της στον πίνακα (από την 15η έως την 18η θέση της βαθμολογίας) έχουν όλες λιγότερα παιχνίδια να δώσουν από τις “μέλισσες”.

Η γηπεδούχος, ωστόσο, σήμερα το απόγευμα θα παραταχθεί με τον Κρίστιαν Ερικσεν στην αποστολή της, κι όσο αμφίβολη κι αν είναι η συμμετοχή του Δανού μέσου στο αρχικό σχήμα της Μπρέντφορντ, άλλο τόσο θετικά στην ψυχολογία των υπόλοιπων παικτών πρόκειται να επιδράσει το γεγονός της ενσωμάτωσής του στην ομάδα. Βλέπετε, ο 30χρονος δεν έχει αγωνιστεί ξανά μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο πρόσφατο EURO και η επάνοδός του αναμένεται να συμπαρασύρει και τους -νέους του- συμπαίκτες, στον δύσκολο δρόμο που έχουν να διανύσουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ανεβαίνει σταθερά η Νιούκαστλ

Η φιλοξενούμενη στον αντίποδα έχει πάρει τα πάνω της. Τρέχει αήττητο πέντε αγώνων (3-2-0), δείχνει να έχει βρει τον μπούσουλα σταθερότητας που έλειπε από τις εμφανίσεις της και πλέον είναι μια “σκληροτράχηλη” ομάδα, που κοίταξε στα μάτια τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, στο τελευταίο ματς της Πρέμιερ Λιγκ κι έφυγε από την πρωτεύουσα με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), δείχνοντας ότι πλέον μπαίνει σε μάθε ματς… αποφασισμένη να πάρει το μάξιμουμ αποτέλεσμα που μπορεί.

Αρνητικό… σημάδι για τους “ανθρακωρύχους” οι εκτός έδρας επιδόσεις τους, αφού στις 11 εξόδους τους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχουν κερδίσει μόνο στο “Elland Road”, 1-0 τη Λιντς (1-4-6)! Να σημειωθεί επίσης ότι και οι τέσσερις ισοπαλίες εμφάνισαν σκορ 1-1!

Θεωρούμε ότι οι αποδόσεις… αδικούν τη φιλοξενούμενη και το συνδυαστικό στοίχημα Χ2+Over 1.5 σε τιμές αρκετά υψηλότερες του διπλασιασμού, φαίνεται ότι καλύπτει την αναμέτρηση.