Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο

Κλαμπ Ρεγκάτας – Κοριτίμπα (27/10/2021, 01:00), Βραζιλία Σέριε Β

Η πρωτοπόρος Κοριτίμπα θα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Κλαμπ Ρεγκάτας, η οποία «καίγεται» για τη νίκη.

Η Κλαμπ Ρεγκάτας απέσπασε 0-0 στη Βίλα Νόβα, τρίτη ισοπαλία στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, στους οποίους δεν έχει νίκη. Απέχει δύο βαθμούς από την προνομιούχο τετράδα, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα σημαντικό το ματς με την πρωτοπόρο Κοριτίμπα. Αν δεν πάρει τους τρεις πόντους, θα χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου.

Προβληματίζουν οι επιδόσεις της ως γηπεδούχου μιας και συμπλήρωσε επτά παιχνίδια δίχως νίκη. Τα πέντε έμειναν στην ισοπαλία. Παραμένει, βέβαια, υπολογίσιμη καθώς διαθέτει ποιοτικό σύνολο.

Από τη συνάντηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μαρθά (μ, 23/4).

Πλησιάζει στη Σέριε Α

Η Κοριτίμπα επιβλήθηκε 3-0 της Σαμπάιο Κορρέα σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τέσσερα παιχνίδια. Μάλιστα, προερχόταν από ήττες από την Κρουζέιρο και τη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Χάρη στο αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης. Βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο με επτά αγωνιστικές να υπολείπονται για το τέλος. Έχει διαφορά επτά βαθμών από την πέμπτη θέση, όπου βρίσκεται η αποψινή της αντίπαλος. Άρα, αν κερδίσει θα ανοίξει τη διαφορά στους δέκα πόντους, πραγματοποιώντας ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την επάνοδο στη Σέριε Α.

Έχει χάσει σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, καταγράφοντας δύο νίκες.

Τραυματίες οι Σέιλς (μ, 22/2), Ριμπέιρο (α, 4/0).

Αναμένεται αμφίρροπη αναμέτρηση. Η ισοπαλία δείχνει να έχει σημαντικές πιθανότητες επιβεβαίωσης, στο 2,77. Άλλωστε, έχει εμφανιστεί στα πέντε από τα επτά πρόσφατα εντός έδρας ματς της Κλαμπ Ρεγκάτας και στα δύο από τα τρία εκτός έδρας της Κοριτίμπα.