Γιορτή των γκολ στο «Μπεντεγκόντι»

Βερόνα και Εμπολι (μαζί με το ζευγάρι Τορίνο – Ουντινέζε) ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Σέριε Α, με το ζευγάρωμά τους να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για δύο ομάδες που συνήθως τα παιχνίδια τους παρουσιάζουν μεγάλα σκορ και έντονες διακυμάνσεις ως προς την εξέλιξή τους.

Η Βερόνα μετρά 7  Over στα 9 τελευταία στο πρωτάθλημα, με τα έξι από αυτά να εμφανίζουν Over 3.5 και τα πέντε Goal+Over 4.5! Χαμός. Ειδικά στο «Μπεντεγκόντι» οι γηπεδούχοι… γαζώνουν, προερχόμενοι από τέσσερις διαδοχικές νίκες (3-2, 4-0, 4-1, 2-1), έχοντας τον Τζιοβάνι Σιμεόνε σε εξαιρετική κατάσταση (10/9).

Kόντρα στην παράδοση

Από την άλλη, μια Εμπολι που στα πέντε τελευταία έχει χάσει μόνο από την Ιντερ και μετρά τέσσερα Over στα πέντε πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα, με τα τρία να εμφανίζουν Goal+Over 3.5, ενώ στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους κέρδισε 4-2 στη Σαλερνιτάνα και 2-1 στο Σασσουόλο.

Οι δύο ομάδες πορεύονται με άκρως επιθετική φιλοσοφία και παρόλο που η μεταξύ τους παράδοση «δείχνει» λίγα γκολ (τα 6 από τα 8 σε επίπεδο Σέριε Α έληξαν με σκορ 1-0, ανεξαρτήτως έδρας), η φετινή τους παρουσία προδιαθέτει για παιχνίδι με μεγάλο σκορ, προφανώς με τη συμμετοχή και των δύο στο σκοράρισμα.

Με τον άσο να έχει επίσης καλές πιθανότητες, θα επικεντρωθούμε στα γκολ, επιλέγοντας το combo Goal+Over σε απόδοση 1.93 από τον Stoiximan.