Ας κερδίσει ο καλύτερος… υπηρεσιακός

Ιστλι – Τσέστερφιλντ (29/1/2022, 19:20), Νάσιοναλ Αγγλίας

Το χειρότερο παράσημο που θα μπορούσε να της επιφυλάσσει η φετινή σεζόν, από τη στιγμή που εικάζουμε για την οικονομία της στήλης ότι έχει σωθεί ήδη και δεν θα κινδυνεύσει, το πήρε μεσοβδόμαδα η Ιστλι, με το κάζο που γνώρισε στο Κεντ, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε από την ουραγό, Ντόβερ.

Μια Ντόβερ καταδικασμένη, που χρειάστηκαν 25 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, κι έτσι μπορεί να… ησυχάσει, αφού δεν πρόκειται να υποβιβαστεί σπιλωμένη με την ταμπέλα των loosers που δεν νίκησαν ποτέ.

Αυτό, βέβαια, ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άσχημα αποτελέσματα, αφού η ομάδα από τις 8/1 μετρά τέσσερις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και FA Trophy, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του τεχνικού Στρέβενς, προκειμένου να δημιουργηθεί αυτό το καθοριστικό «σοκ» που δείχνει ότι χρειάζεται ο σύλλογος για να… ξυπνήσει.

Χαμός με τον Ρόου στους «spireites»

Στην φιλοξενούμενη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία από το βράδυ της Δευτέρας η προσωρινή (;) απομάκρυνση από τα καθήκοντα του προπονητή του Τζέιμς Ρόου καθώς ο 40χρονος έχει καταγγελθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά εντός κι εκτός αποδυτηρίων και η διοίκηση της Τσέστερφιλντ τον έπαψε άμεσα από τα καθήκοντά του.

Η υπόθεση, όπως τόνισε και σε ανακοίνωσή της η ομάδα, θα διαλευκανθεί και δεν υπάρχει περίπτωση πριν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, ο Ρόου να επανέλθει στις προπονήσεις. Το θέμα δείχνει αρκετά σοβαρό, κάποιες φήμες έχουν ήδη διαρρεύσει αλλά η διοίκηση της ομάδας ορθώς κρατά σιγή ιχθύος από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι βάζει στον πάγο τον προπονητή της.

Και η Τσέστερφιλντ θα παραταχθεί σήμερα με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ρόου να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή και οι παίκτες της θα προσπαθήσουν, εκτός από το να αφήσουν πίσω τους το συμβάν με τον Ρόου, να επανέλθουν και στις καλές εμφανίσεις  και κυρίως στις νίκες, προκειμένου να μη χάσουν περαιτέρω επαφή με την κορυφή και την απίστευτη το τελευταίο διάστημα, πρωτοπόρο ομάδα της Στόκπορτ!

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μπουν δυναμικά και να δώσουν απαντήσεις στους αμφισβητίες τους, έχουν καλύτερη ομάδα από τη γηπεδούχο, και η νίκη τους σε τιμή διπλασιασμού αξίζει και λόγω απόδοσης. Στο 2.05 το διπλό από τον Stoiximan.