Ένα ντέρμπι δυο επιλογές

Ένα ντέρμπι, δυο επιλογές

Μίλαν – Γιουβέντους (23/01/2022, 21:45) Ιταλία, Σέριε Α

Ένα ντέρμπι δυο επιλογές… Μιλάμε για την αναμέτρηση της Μίλαν με τη Γιουβέντους: ένα καθοριστικό ματς για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για το ματς αυτό καθεαυτό δεν έχουμε να πούμε πολλά. Στην ανάλυση του αγώνα, θα βρείτε κάθε ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο, μοιάζει δύσκολο να κερδίσει η Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν «στρώσει» αγωνιστικά, παίρνουν αποτελέσματα, έχουν φιλοδοξίες και ικανότατο προπονητή. Το να μη χάσουν είναι μια πιθανότητα αρκετά σημαντική. Κι επειδή είναι μάλλον δύσκολο να «ανοίξει» το σκορ, η βασική επιλογή είναι το combo Χ2 και Under 3,5. Σε απόδοση 2,02 (Stoiximan).

Ένα ντέρμπι, τρεις επιλογές

Στον πρόλογο, όμως, μιλήσαμε για… ένα ντέρμπι δυο επιλογές. Η δεύτερη αφορά έναν πιθανό σκόρερ. Όχι όμως τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που έχει ένα ξεχωριστό κίνητρο: αν πετύχει γκολ κόντρα στην «Κυρία» θα γίνει ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας της Ιταλίας που σκοράρει εναντίον της Γιουβέντους. Κι αυτό είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για έναν ποδοσφαιριστή που σε ηλικία 40 ετών και 112 ημερών επιμένει να μη το βάζει κάτω. Στο 2,42 η απόδοση για anytime σκόρερ, όποιος επιθυμεί την ακολουθεί. Προσωπικά και αποκλειστικά για λόγους διαχείρισης του ταμείου δεν θα το κάνω.

Η καθυστέρηση του Ντιμπάλα

Την ίδια στιγμή, στο αντίπαλο στρατόπεδο της Γιουβέντους, ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση: έχει σκοράρει πέντε γκολ στα τελευταία επτά ματς κι εναντίον της Μίλαν έχει καλή παράδοση. Επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 18 συνολικά παιχνίδια. Στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της ομάδας του, ωστόσο, στην έδρα της Μίλαν δεν σκόραρε. Η καθυστέρηση είναι σημαντική για έναν ποδοσφαιριστή με τέτοια παράδοση σκοραρίσματος. Και το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται στο 3.10. Καθόλου άσχημα…