Pick: Ένα γκολ από τον ΟΦΗ

Ένα γκολ από τον ΟΦΗ

Ολυμπιακός – ΟΦΗ (27/02/2022, 19:30), Ελλάδα Σουπερλίγκ

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ είναι το ματς της αγωνιστικής στη Σουπερλίγκ, εμείς ωστόσο ψάχνουμε ένα γκολ από τον ΟΦΗ. Στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό, που έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα. Μια ήττα η οποία σήμανε και το τέλος των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν.

Ο ΟΦΗ είναι ομάδα με επιθετικές αρετές. Το έχει αποδείξει πολλές φορές στη διάρκεια της σεζόν, ας το αποδείξει ακόμη μία! Έχει κίνητρο, καθώς θεωρητικά, διεκδικεί θέση στα πλέι οφ και θα το παλέψει. Μοιάζει απίθανο να «σπάσει» το αήττητο των γηπεδούχων, ωστόσο είναι σε θέση να τους βάλει δύσκολα. Ο Ολυμπιακός, βεβαίως, ψάχνει ένα ξέσπασμα μετά το 0-3 από την Αταλάντα για να «ζεστάνει» και πάλι τον κόσμο του. Δεδομένης της ποιότητας των παικτών του, λογικά, θα το πετύχει. Έχοντας, μάλιστα, και συντριπτική παράδοση επί του ΟΦΗ με 24 άσους στα 25 τελευταία ματς που τον φιλοξένησε.

Ένα γκολ από τον ΟΦΗ

Οι φιλοξενούμενοι τα έχουν πάει καλά φέτος κόντρα στους μεγάλους, γι΄ αυτό και ένα γκολ από τον ΟΦΗ είναι πιθανό. Θυμίζουμε: Νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή, 0-0 στη Λεωφόρο με Παναθηναϊκό. Νίκη 3-2 επί των «πρασίνων» στο Ηράκλειο, ισοπαλία 3-3 με ΑΕΚ. Γκολ τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και με τον ΠΑΟΚ, στα δυο ματς που ηττήθηκαν (1-3). Τώρα έρχονται από το 0-0 με τον Ιωνικό κι ενώ είχαν προηγηθεί πέντε σερί GG & Over. Μοιάζει δύσκολο να μείνουν «άσφαιροι» για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Ειδικά απέναντι στην άμυνα του Ολυμπιακού, που κόντρα σε υποδεέστερους, θεωρητικά, αντιπάλους δεν αποφεύγει τα λάθη. Κάπως έτσι το Goal στο 2,20 μοιάζει αρκετά ελκυστικό. Εμείς θα ρισκάρουμε περισσότερο, συνδυάζοντας τη νίκη του Ολυμπιακού με το αμφίσκορο.

Στο 3,35 το combo της νίκης του Ολυμπιακού με goal (Stoiximan), αξίζει το ρίσκο του.